rodinné fotenie lifestyle, 19. október 2020 Trnava

ČO BY MA BAVILO VIAC AKO RODINNÉ FOTENIE?

Nebavilo by ma viac fotenie začínajúcich modeliek v neprirodzených pózach? Alebo krásne nalíčené ženy, ktoré bežne na ulici ani nestretneš? Áno, fotky by určite boli dokonalé. Páčili by sa drvivej väčšine. Híkali by sme nad nimi, ale sotva by som niečo cítila. Nič by sa vo mne nepohlo. Tak preto.

prečo ma baví rodinne fotenie emocie lifestyle mama dcery
PRETOŽE CHCEM VIDIEŤ EMÓCIE

A tie v “mojich” rodinách sú. Vyplávajú na povrch alebo ich spoločne vylovíme. Nájdeme spôsob ako sa uvoľníte, ak náhodou prídete nesvoji a vystresovaní. Ak máte radi moju prácu, páčia sa vám uvoľnené fotky plné dotykov, pohľadov, smiechu a emócií. Nechcete na fotení tŕpnuť, či stojíte rovno a či vám nebude vidieť zle namaľovanú očnú linku. Chcete na fotkách vidieť to, aká ste rodina, čo je medzi vami.

PRETOŽE “MOJE” RODINY SÚ ZÁBAVNÉ

Humor poznáte a kamarátite sa s ním. Viete sa na sebe zasmiať a viete si vystreliť aj z ostatných členov rodiny. Smejete sa prdoch a grgoch svojich detí a nebojíte sa blázniť sa ako deti. Je s vami sranda a rodinné fotenie vám prejde ako nič.

prečo ma baví rodinne fotenie mama dcery lifestyle
PRETOŽE MÁM POCIT, ŽE ROBÍM NIEČO, ČO MÁ ZMYSEL

Fotky, ktoré spolu spravíme vám ostávajú. Budete si ich prezerať spolu so svojimi deťmi ako budú rásť. Ich otázky k fotkám sa budú rokmi meniť.

Budete im rozprávať príbehy. Možno si budete pamätať, aké to fotenie bolo, aká doba vtedy bola. Napadnú vás staré historky z detstva. Zrazu sa budete vedieť vrátiť v čase a spomenúť si, aké to bolo vtedy. Ako ja, keď si pozriem staré fotografie svojich detí. Vždy si na niečo spomeniem. Na drobnosť, na to, čo vtedy vedeli a o koľko už teraz vedia viacej.

A čo ma teší najviac, že vaše deti uvidia ako veľmi ich ľúbite. Ja to na vás vidím. Nesiete si to so sebou aj do fotiek.

Toto sú tri moje dôvody, prečo ma to s vami baví.

prečo ma baví fotenie rodín laska emocie bozk