11. október 2020, Zeleneč

lifestyle fotenie rodiny

Písali sme si už dosť. Kedy sa stretneme, kde sa stretneme, čo si oblečiete, aké to bude. Počkaj, aké to bude? To sme si nepísali. Tak poďme sa pozrieť, čo ťa čaká na lifestyle fotení. Zblízka a podrobne, aby si vedela do čoho ideš.

lifestyle rozhovory

ZAČNEME NIEČÍM KLASICKÝM

Fotky pre babku a dedka, kde sa všetci budete pozerať do objektívu sú na začiatok to pravé. Deti sú ešte kľudné, potrebujeme sa oťukať. Tak sa pekne postavíte a odfotíme sa.

lifestyle bozky

Budem vám pomáhať, dávať vám rôzne divné úlohy (z mojich naj je očuchať niekomu z rodiny ucho), môže to znieť čudne, ale ver mi, na fotkách to vyzerá super. Tvoja rodina bude vyzerať neskutočne . Uvoľníte sa a budete sami sebou. Na krátke okamihy ma prestanete vnímať.

VIDÍŠ DÚHU?

Na každom fotení ti chcem cvaknúť aj portrét tvojich detí. Usmiatu, zahľadenú, zamyslenú, grimasy, ich sklopené mihalnice, roztopašné vlasy, úškrny, aj vážne tváre. Súrodenecké fotky majú tiež svoje čaro.

detsky portret lifestyle
lifestyle portret

NA ZEMI SME SI BLIŽŠIE

Medzičasom sa presunieme na iné miesto, kde si vás usadím a odfotíme sa posediačky. Väčšinu telocviku robím s maminami. Tatino stačí, keď vie rovno sedieť. Muži to majú ľahšie, však 🙂 Keď sedíte, blízko vedľa seba, obložení svojimi deťmi, vznikajú prenádherné okamihy plné dotykov a pohľadov. Je to moja najobľúbenejšia časť fotenia.

lifestyle rodinne fotenie

Viem si celkom dobre predstaviť ako pokačovanie sedu ľah, možno v lete. Určite v lete. Zasypem vás vlastnými deťmi. Budete sa smiať. Bude to štekliť.

lifestyle fotograf
lifestyle fotenie s deťmi

MAMA JE NAJVIAC

Ty s deťmi. Ako rodinná fotografka, ktorá má za úlohu dokumentovať bežný život, dovolenky, jedenie zmrzliny, ale aj špenátu, prvý vypadnutý zub, prvý narastený zub,… Skrátka a dobre, si poslom fotiek a celú rodinu nimi zasypávaš. Uži si to dnes!

lifestyle fotenie párov

LEN VY DVAJA

Pamätáš sa ešte, keď sa vám popod nohy neplietli deti a nezdvíhali ste 174 hračiek zo zeme denne.. A oni zas prídu a budú chcieť byť s tebou.

rodinné lajfstlajl fotenie

NIEČO LEN VAŠE

A veľa vecí vzniká len tak. Podľa toho, kto ste, akí ste. Čo vás vystihuje, baví, rozosmeje. Chcem ti ukázať, že tvoja rodina nemusí byť perfektná, ale určite je NÁDHERNÁ